Where do we go from here?

Först och främst – superkul med all feedback på sagan. Jag har alltid varit så feg hela livet när det gäller att lägga ut grejer jag skrivit. Men jag blir oerhört glad för varje läsare. Det är underbart!

Boken ligger lite på is just nu. Har så gjort ett par veckor. Livet kom emellan och allt sånt. Jag refererar till Starka känslor och skrivande – eller att skrika på papper. Men jag skriver i varje fall mycket av varje, som ni säkert märker. Och jag kommer också publicera lite gamla grejer som legat till sig några år. Skrivande är inte nödvändigtvis som ost eller vin har jag dock insett. Mycket av det som jag skrivit blir snarare SÄMRE med tiden. Eller så blir jag mer kritisk. Jag återkommer med detta i ett annat inlägg.

Oavsett: Jag har börjat en tredelad novell som kommer att dyka upp här så småningom. Även den med viss dragning åt sagornas värld men lite mer Sci-Fi samtidigt. En genre jag faktiskt nästan aldrig arbetar i. Och som jag inte alls vet om jag kan förvalta. Men jag tänkte testa i varje fall för att se vart det leder.

Jag sitter med penna och papper här och försöker hitta riktningen i alla tre delar. Jag är alltid avundsjuk i dessa stunder på de författare och ”skrivare” som kommer på sina slut först och kan arbeta sig bakåt. För mig är det nästan alltid tvärtom. Undantaget är en bokidé som jag kånkat runt i tio år. Nåja, den får i alla fall vänta.

Men stay tuned för del 1 av ”Krysantemum”.

Publicerat av

jjgille

Journalist, marknadsförare och aspirerande författare. Arbetar med många olika berättarformer; allt ifrån poesi, romaner, noveller, sagor, låttexter, journalistik och content marketing. Svag för fantasy, skräck, övernaturligt och sagor - det är också inom detta du oftast hittar mitt skrivande. För allt material gäller © Joakim Johansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s