Tillbaka!

För ungefär ett år sedan startade jag den här bloggen. Tanken var att jag skulle använda den som en plattform för att prata om mitt skrivande. Det har jag gjort, men mestadels har jag använt den som en plattform för att lägga upp skrivna texter. Det har varit de första gångerna som jag lagt upp texter mer allmänt. Det är något som jag tidigare alltid har varit ganska rädd för. Men tack vare alla fina personer där ute gick det lätt och smidigt.

 

Samtidigt blev det inte exakt som jag hade tänkt med bloggen. Livet kom emellan och mina höga ambitioner föll platt, visade det sig. Jag bytte nu i januari jobb och har förmånen att fortsatt kunna försörja mig på mitt skrivande. Det är fantastiskt kul, men jobbet har också tagit mycket energi ur resten av skrivandet.

 

Dessutom händer ju livet alltid runtom. Tanken är nu i alla fall att jag ska återgå till att ha en mer regelbunden uppdateringfas men kanske bättre anpassad efter livet. Jag ska börja med att designa om lite och göra det lite luftigare och roligare här. Sedan ska jag fortsätta att skriva om mitt skrivande, och andras skrivande, men väva in mer av livet. För skrivandet är ju inte någon ö, separat från resten. Snarare tvärtom.

Publicerat av

jjgille

Journalist, marknadsförare och aspirerande författare. Arbetar med många olika berättarformer; allt ifrån poesi, romaner, noveller, sagor, låttexter, journalistik och content marketing. Svag för fantasy, skräck, övernaturligt och sagor - det är också inom detta du oftast hittar mitt skrivande. För allt material gäller © Joakim Johansson

3 reaktioner till “Tillbaka!”

  1. Nej du, skrivandet är verkligen ingen ö och det påverkas i högsta grad av livet. Allt är en helhet och ibland haltar något ben. Mitt bloggben har haltat ett tag, men så får det vara, jag tar en käpp och linkar på… 😉

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s