Berättande 2.0

I dag firar jag släppet av min nya design. Tjoho!

I dag firar jag släppet av min nya design. Lite som när en orm kryper ur sitt skinn (fast de krälar väl snarare) kryper jag ut ur mitt gamla bloggskal och in i ett nytt. Så samma innehåll men bättre förpackning. Har ni tänkt på hur mycket en design faktiskt gör för upplevelsen av det som man läser? För mig är det en enorm skillnad. Varje sida har liksom en egen känsla. En själ eller energi.

 

Nu försöker jag skapa lite ordning i kaoset som var det gamla berattande.com. (Vilket pretentiöst namn förresten, vem kom på det?) Här är minst lika pretentiösa berattande 2.0. Förhoppningen är att kunna stega upp med mer material från min bok här, och då vill ja ha en design som stödjer detta.

 

Nytt i denna version är att det finns bättre koppling mot sociala medier, bättre struktur i menyer och att det helt enkelt ser ******* mycket snyggare ut. Hoppas jag. Vi ses helt enkelt där ute i skrivdjungeln!

 

/ Joakim