I kväll ska jag berätta

För första gången ska jag förklara hela handlingen i min bokserie för någon. Ikväll. Ja, jag är inte snabb med sådant. Jag vet. Men sådan är jag. Lunchrasten är strax slut och nu är det hårdjobb med annan text. Men jag har lyckats skriva lite på handlingen för bok 2. Löste upp en knut.

Publicerat av

jjgille

Journalist, marknadsförare och aspirerande författare. Arbetar med många olika berättarformer; allt ifrån poesi, romaner, noveller, sagor, låttexter, journalistik och content marketing. Svag för fantasy, skräck, övernaturligt och sagor - det är också inom detta du oftast hittar mitt skrivande. För allt material gäller © Joakim Johansson

5 reaktioner till “I kväll ska jag berätta”

   1. Du får nya chanser, bara att fånga dem i vinden.
    Måste vara extra svårt med testläsare i din genre? Men fantasy verkar iofs väldigt populärt.

    Gillad av 1 person

   2. Förstår det, man måste vara lite open minded och det är inte alls som klarar det. Jag är ju en sådan där tråkig journalisttyp som älskar verkligheten – och Twilight, men det skyller jag på Romeo- och Juliareferensen 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s